O vulpe a fost filmată în timp ce „traversează regulamentar” un bulevard din București – VIDEO

Autor: ProMotor 22 oct. 2020 Știri auto
O vulpe a fost filmată în timp ce „traversează regulamentar” un bulevard din București – VIDEO

Imagini inedite în Capitală, filmate pe un bulevard intens circulat. Un șofer a surprins momentul în care o vulpe „traversează regulamentar” bulevardul Mihai Bravu din București.

În imagini se vede cum animalul sălbatic traversează bulevardul în fugă, dar pe trecerea de pietoni. Se pare că este o vulpe destul de blândă, ea nu s-a temut să treacă pe lângă un pieton.

VIDEO

Nu este singura vulpe faimoasă filmată recent

În urmă cu aproximativ trei luni, o altă vulpe a ajuns în curtea unui service auto de pe strada Poienelor din Brașov, din apropierea Platformei industriale Roman.

Jandarmii din Brașov au fost chemaţi să îndepărteze o vulpe care rămăsese blocată în curtea unui service auto din oraș. Împreună cu jandarmii au venit la fața locului și specialiști de la Direcţia pentru Monitorizarea şi Protecţia Animalelor, care au tranchilizat şi îndepărtat animalul sălbatic.

Jandarmii au fost amuzați de această întâmplare, pe care au povestit-o pe Facebook:

„Știm o vorbă de la un prieten: Decât să dormi ca un leu, mai bine să umbli ca o vulpe. Noi am fi înlocuit leul cu un urs, pentru că majoritatea apelurilor la 112, de regulă, ne anunță prezența urșilor. Astăzi, însă, am fost chemați să intervenim pentru a îndepărta o vulpe, care s-a plimbat până a rămas blocată în curtea unui service auto din Brașov. Și de această dată am acționat împreună cu Echipa de Intervenție Rapidă Specializată a DMPA, care a tranchilizat și îndepărtat animalul sălbatic”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24.ro / captură YouTube



Comentarii
Inchide