O zi cu ghinion pentru proprietarul unui Ferrari F8 Tributo: cum și-a găsit mașina în parcare – Galerie FOTO

Autor: Bogdan Bârliga 12 apr. 2023 Știri auto

Nu orice își permite să plătească minim 250.000 de euro pentru un Ferrari F8 Tributo și din acest motiv proprietarii unor astfel de modele sunt extrem de atenți cu mașinile lor. Dar când e să ai ghinion lucrurile se complică și factura pentru reparații poate fi impresionantă.

Proprietarul unui Ferrari F8 Tributo a avut o surpriză neplăcută când a revenit în parcare: pe capota autoturismului sport se afla un obiect de mari dimensiuni. Un muncitor însărcinat să transporte acest obiect cu un motostivuitor nu a manevrat corect utilajul.

Așa cum putem observa în fotografiile publicate în social media cel care conducea motostivuitorul a făcut o manevră incorectă și obiectul de mari dimensiuni a aterizat pe capota modelului Ferrari F8 Tributo.

Reparații costisitoare după avarierea unui Ferrari F8 Tributo

Conducătorul unui motostivuitor din China va trebui să-și caute altceva de lucru: acesta trebuia să transporte un obiect de mari dimensiuni printr-o parcare, dar a reușit să provoace pagube însemnate. Cel mai propabil transporta un cuptor de mari dimensiuni și în urma unei manevre incorecte acest obiect a căzut pe capota unui Ferrari F8 Tributo. Din fericire mașina era parcată și nu s-au înregistrat victime, însă factura de reparații va fi impresionantă. Vezi cum arată mașina avariată în galeria foto.

Ferrari F8 Tributo înlocuiește în gama producătorului italian modelul GTB 488 și are sub capotă un motor V8 de 3,9 litri twin-turbo. Acest propulsor a câştigat de trei ori premiul Motorul Internaţional al Anului în 2016, 2017 şi 2018. Unitatea livrează 720 CP la 7.000 rpm și oferă un cuplu maxim de 770 Nm, iar motorul poate să ajungă 8.000 rpm.

Ferrari F8 Tributo poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde, de la 0 la 200 km/ în 7,6 secunde și rulează cu o viteză maximă de 340 km/h. Prețul de bază începe de la 257.000 de euro și e ușor să ne imaginăm cam cât costă reparațiile pentru un astfel de model sport.

Șoferul unui Ferrari F8 Tributo a fost prins conducând cu 230 km/h pe A1

Anul trecut șoferul unui Ferrari a fost prins conducând cu 230 km/h. Acest lucru s-a întâmplat pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva. Şoferul conducea un Ferrari F8 Tributo și a fost depistat de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac. Acesta se deplasa pe Autostrada A1 la kilometrul 431, pe banda a doua. El a fost detectat de radar în apropierea localității Margina, din județul Timiș, în timp ce se deplasa pe sensul de mers Lugoj – Deva. Bărbatul conducea automobilul Ferrari cu 230 km/h într-o zonă în care limita legală admisă era de 130 km/h.

Ferrari F8 Tributo avariat în parcare – Video

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Twitter / @AshinChina


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide