Obiceiurile proaste mor greu! Grupuri de ploieșteni s-au strans într-o parcare și socializează în jurul mașinilor – VIDEO

Autor: ProMotor 20 mart. 2020 Știri auto

Chiar dacă socializarea se află în ADN-ul românului, în aceaste perioadă se recomandă evitarea ieșirilor în spații publice frevcentate de alte persoane.

Unii ploieșteni nu au ținut cont de asta și au transformat parcarea din faţa sălii de sport Olimpia din Ploieşti în loc de întâlnire pentru tinerii din oraş care refuză să rămână izolaţi în casele lor.

Chiar dacă autorităţile au decis închiderea restaurantelor şi cafenelelor din întreaga ţară, tinerii din Ploieşti au improvizat peste noapte un loc unde să poată socializa. Ei s-au adunat în parcare, pe langă maşini şi ascultau muzică şi petreceau exact ca înr-un club în aer liber.

”Probabil că nici la festivalul berii nu vezi atât de multe maşini în parcarea de la sala sporturilor. Sunt mulţi puştani care ascultă muzică, se îmbrăţişează. Probabil că ei merg pe principiul că ei sunt ultimii afectaţi. E pe distracţie” a fost replica unui ploieştean, şocat de inconştienţa tinerilor din oraş.

După ce filmarea a fost făcută publică, un echipaj de poliţie s-a deplasat în parcarea din faţa sălii de sport. Astfel de locuri vor fi supravegheate cu atenţie, au precizat surse din cadrul Poliţiei Prahova, scrie Adevărul.

VIDEO

Șoc! Inconștiență vecină cu moartea!Marius Marinescuwww.zpl.ro

Publicată de Zpl.ro – pentru cei care stiu sa citeasca pe Joi, 19 martie 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: FacebookComentarii
Inchide