Oficial: Primele imagini cu noul crossover Renault Captur

Autor: Iulian Dnistran 18 feb. 2013 Știri auto

Update video:

Aşa acum era de aşteptat înainte de teaser-ul francezilor, crossover-ul Renault Captur este dezvoltat pe acceaşi platformă ca şi noul Clio 4, însă se inspiră şi din conceptul Captur prezentat în urmă cu doi ani la Geneva.

Conform constructorului din Hexagon, noul Renault Captur va avea stilul şi poziţia de condus specifice unui SUV, modularitatea şi spaţiozitatea unui MPV, reuşind să păstreze în acelaşi timp agilitatea unei compacte.

„Renault Captur este un crossover compact, neagresiv, orientat în special spre confortul utilizatorilor săi”, a declarat Benoît Bochard, Director A/B-Segment Product Range.

Din imagini se poate observa caracterul robust indus noului Captur, precum şi o gardă ridicată la sol. Noul crossover are o lungime de 4.120 mm şi în ciuda caracterului compact, acesta promite un spaţiu interior generos precum şi soluţii inovative de depozitare.

Renault nu a specificat nimic în legătură cu performanţele lui Captur, însă cel mai probabil vom afla mai multe după lansarea internaţională de la Salonul Auto Geneva 2013.

Până atunci, vă punem la dispoziţie galeria FOTO de mai sus

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide