Autostrada A2, blocată de o turmă de oi şi câţiva măgari – VIDEO

Autor: ProMotor 28 ian. 2020 Știri auto

Autostrada A2 a fost blocată parţial, marţi dimineaţă, de o turmă de oi, însoţită de o maşină pe avarii şi câţiva măgari, care traversa podul de la Cernavodă.

Evenimentul a fost filmat de un şofer, care a postat înregistrarea video pe Facebook.

În filmuleţ se aude un schimb de replici între şoferul maşinii nemulţumit de faptul că orile blocau o bună parte din autostradă şi ciobanul care conducea turma. Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi l-au identificat pe cel care conducea turma şi l-au amendat cu 4.350 de lei.

„La data de 28.01.2020, în jurul orelor 07,30, lucrătorii din cadrul Brigăzii Autostrăzi s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe podul dunărean de la km 160, sensul de mers Bucureşti-Constanţa o turmă de ovine blochează parţial calea de rulare. Ajunşi la faţa locului aceştia au identificat conducătorul turmei de ovine în persoana numitului T.I. de 50 de ani din Comuna Seimenii Mici, jud. Constanţa, care a fost sancţionat atât în calitate de conducător al unei turme de ovine pe autostradă cât şi în calitate de conducător auto cu amendă în cuantum de 4350 lei”, informează Mediafax.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mediafax



Comentarii
Inchide