Omagiu adus de Poliția Română polițistului învins de coronavirus

Autor: David Andrei 08 nov. 2020 Știri auto

Poliția Română i-a adus un omagiu tânărului polițist care a fost învins de coronavirus. Avea 34 de ani și nu suferea de nicio altă afecțiune.

GALERIE FOTO

Polițistul era angajat al IPJ Brașov și s-a stins din viață în urma unor complicații provocate de coronavirus. Acesta era internat în spital în momentul decesului. La o săptămână de la internare, pentru că saturația de oxigen scăzuse semnificativ, Hanganu a fost tranferat la terapie intensivă. După câteva zile în care a primit suport respirator, starea sa s-a înrăutățit. A fost intubat pe 2 noiembrie, dar, în ciuda eforturilor medicilor, Ionuț s-a stins.

Soția sa este tot polițistă în Brașov. Tată a doi copii mici, Ionuț Hanganu era șeful biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov. El ocupa această funcție din luna martie a acestui an, după ce fusese promovat în urma unui concurs.

Reprezentanții Poliției Române au ținut un moment de reculegere pentru colegul ucis de coronavirus

Subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a fost absolvent al Liceului Militar “Neagoe Basarab” din Buzău în anul 2005. A absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București cinci ani mai târziu.

Duminică dimineața, Poliția Română i-a adus un omagiu lui Ionuț Hanganu. Mai mulți reprezentanți ai instituției, ofițeri de poliție și membri ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale (S.A.) au ieșit în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne din București pentru a ține un moment de reculegere pentru colegul pierdut.

În live-ul transmis pe pagina de Facebook a Poliției, aceștia apar salutând. Autospecialele de poliție au semnalele acustice și luminoase pornite.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide