Noul Opel Grandland este disponibil pentru comenzi. Cât costă SUV-ul de dimensiuni medii

Autor: Marius Vișan 13 iul. 2021 Știri auto

Noul Opel Grandland este acum disponibil in Germaia. SUV-ul de dimensiuni medii are un design nou, tehnologii inovative și un portofoliu de sisteme de propulsie eficiente, care includ variante hibride plug-in.

Noul Grandland oferă sisteme de asistență de ultimă generație și un nivel ridicat de confort, la un preț de pornire de 27.250 de euro în Germania (inclusiv TVA).

Si Romania va deschide curând comenzile pentru noul model SUV.

Noul model prezintă cockpitul complet digital Pure Panel. Blocurile optice suplimentare includ sistemele opționale IntelliLux LED Pixel Light și Night Vision, care își fac debutul pe Grandland.

Primele exemplare Opel Grandland vor ieși de pe linia de asamblare spre sfârșitul toamnei

Comenzile pentru noul Grandland pot fi plasate începând din 12 iulie în Germania. Primele modele vor ieși de pe linia de asamblare a uzinii din Eisenach, Germania, spre sfârșitul toamnei.

„Noul Opel Grandland, nava noastră amiral din gama de SUV-uri, este acum disponibil pentru a fi comandat”, spune Andreas Marx, șeful Opel Germania. “Își va încânta clienții, cu aspectul său sportiv-elegant, atât la interior cât și la exterior, precum și cu cu sistemele de asistență, disponibile pentru segmentele de piață superioare. Aceștia pot opta pentru motoarele extrem de eficiente diesel sau benzină, precum și pentru variantele hibride plug-in puternice, cu sau fără tracțiune integrală electrică. Toate la prețuri accesibile. ”

Echipare standard include avertizare de coliziune frontală cu frânare automată de urgență, detectarea pietonilor, avertizare la părăsirea accidentală a benzii de rulare, recunoașterea semnelor de circulație și detectarea oboselii pentru cel de la volan, precum și cruise control cu limitator de viteză.

Opel Grandland are variante hibride plug-in, plus motoare diesel și benzină

Aspectul exterior al noului Grandland se distinge prin Opel Vizor. La interior, varianta entry-level oferă deja sistemul Pure Panel. Acesta combină display-ul de 7 inch Driver Information Center cu un display digital color de aceeași dimensiune. De asemenea, Apple CarPlay și Android Auto pot fi operate prin sistemul de infotainment multimedia.

Varianta entry-level Business Edition, disponibilă pentru 27.250 de euro dispune de sistemul de asistență la parcare față și spate. Totodată mașina beneficiază de asistentul de parcare automată, camera pentru marșarier și sistemul de monitorizare a unghiului mort. Grandland este propulsat de un motor pe benzină cu injecție directă de 96 kW/130 CP și 1.2 litri.

Intră în GALERIA FOTO

Opel Grandland facelift

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide