Opel Insignia este cel mai fiabil de clasă medie, potrivit J.D. Power

Opel Insignia este cel mai fiabil de clasă medie, potrivit J.D. Power

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Opel Insignia este câştigător la categoria autovehiculelor de dimensiuni medii în cadrul sondajului de fiabilitate a autovehiculelor realizat de J.D. Power. Compania realizează anual un sondaj privind satisfacţia clienţilor faţă de autovehiculele lor. Studiul priveşte calitatea şi durabilitatea autovehiculelor lor cu o vechime de 1 până la 3 ani.

Sondajul de anul acesta include 12.854 de răspunsuri primite online în perioada noiembrie 2018 – ianuarie 2019. Întrebările sondajului se referă la calitate/durabilitate şi costurile de exploatare.

Pe lângă clienţi, vârful de lance Opel este deosebit de apreciat şi de experţi. Revista germană de specialitate, Auto Test a desemnat modelul Insignia Grand Sport „Câştigătorul Auto Test 2019”, cu cel mai bun raport preţ-performanţă din segmentul său de piaţă. Insignia Grand Sport a obţinut şi anul trecut premiul la aceeaşi categorie. Acest rezultat excelent a fost dublat de Insignia Sports Tourer, care s-a clasat pe poziţia a doua în clasa sa.

În cadrul galei de decernare a celor două premii desfăşurate în Frankfurt/Germania, Arnold Pauluch, Director de calitate Opel, a primit trofeele pentru autovehiculul câştigător. Din 2008, „Câştigătorii Auto Test” sunt anunţaţi împreună cu rezultatele sondajului de satisfacţie a clienţilor realizat de J.D. Power.

„Calitatea şi durabilitatea sunt criterii esenţiale ale autovehiculelor noastre”, a declarat Arnold Pauluch. „Avem standarde înalte din acest punct de vedere şi ne bucurăm că acestea sunt apreciate de clienţi. De asemenea, facem tehnologia inovatoare accesibilă unui segment larg de cumpărători. Ne bucurăm că Insignia Grand Sport a câştigat premiul pentru cel mai bun raport preţ-performanţă la categoria cu concurenţă acerbă a autovehiculelor de dimensiuni medii”.

 Comentarii
Inchide