Opel prezintă noul Mokka Electric, cu mai multă putere și autonomie mai mare

Autor: Adrian Somai acum 2 luni Știri auto

Opel introduce o actualizare semnificativă pentru versiunea electrică a SUV-ului Mokka, fostul Mokka-e transformandu-se cu această ocazie în Mokka Electric. Totodată, noul model primește un propulsor mai puternic și o autonomie mai mare cu 20 de procente.

Opel Mokka-e devine Opel Mokka Electric, cel mai bine vândut vehicul electric cu baterie din segmentul B-SUV din Germania în lunile octombrie și noiembrie, devenind acum și mai puternic, eficient și atractiv. Cu noua baterie de 54 kWh, Mokka Electric poate parcurge până la 406 de kilometri în loc de până la 338 de kilometri fără emisii, conform standardului WLTP, ceea ce reprezintă o îmbunătățire semnificativă de 20%.

În același timp, consumul de energie a scăzut la 15,2 kWh la 100 de kilometri (WLTP). Cu toate acestea, Mokka Electric nu este doar foarte eficient – cu o putere de 115 kW/156 CP și un cuplu de 260 Nm, motorul electric, care este folosit și de noul Opel Astra Electric oferă plăcerea pură de a conduce.

Mokka arată abordarea Opel față de mobilitatea inovatoare, care oferă emoție și privește spre viitor: nu numai că elegantul SUV a fost primul Opel care a purtat noua imagine a mărcii, Opel Vizor, a fost și primul Opel cu cockpitul Pure Panel complet digital. În plus, a fost primul Opel disponibil încă de la începutul vânzărilor cu propulsie complet electrică, precum și motoare termice extrem de eficiente, oferind astfel clienților posibilitatea de a alege propulsorul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Noul Mokka Electric promite plăcerea condusului electric durabil, de zi cu zi, în oraș, precum și pentru călătorii mai lungi.

Ca și în cazul tuturor modelelor Opel complet electrice, bateria de 54 kWh folosită de modelul Mokka Electric este practic instalată în partea de jos a caroseriei. Astfel, nu se pierde spațiu în habitaclu sau în portbagaj, iar Mokka Electric are calități dinamice excelente la drum.

Viteza maximă, limitată electronic la 150 km/h.

Cu o putere de 156 de cai și un cuplu maxim de 260 Nm care este disponibil de la prima apăsare a accelerației, Mokka Electric asigură demaraje rapide și accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 10 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 150 km/h.

În funcție de preferințele lor, clienții modelului Mokka Electric pot alege între cele trei moduri de condus Eco, Normal și Sport. În modul Eco, SUV-ul electric este cel mai eficient din punct de vedere energetic, favorizând autonomiea totală. Datorită unui sistem de frânare regenerativă de ultimă generație, Mokka Electric poate recupera energie și la decelerare sau la frânare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide