Operațiune inedită. O Dacia Duster de poliție scoate un BMW din noroi

Autor: Elena Luchian 09 iul. 2021 Știri auto

O operațiune de salvare inedită s-a desfășurat într-un sat de dincolo de Prut. Un echipaj de poliție a intervenit cu o Dacia Duster pentru a tracta un BMW blocat în noroi.

GALERIE FOTO

Vremea capricioasă din această vară nu a afectat doar România, ci și Republica Moldova. Și șoferii au de suferit de pe urma cantității mari de precipitații din ultima perioadă. Unul dintre ei se pot considera însă, norocoși. Un șofer cu un BMW este unul dintre aceștia. Un echipaj de poliție i-a salvat mașina din noroiul în care rămăsese blocată.

Incidentul a avut loc în satul Todirești la începutul acestei săptămâni. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook “Chisinau.fail” și preluate de piataauto.md.

În filmare apare un BMW Seria 5 E34 care a încercat să iasă de pe un drum neasfaltat. Dar tracțiunea spate și noroiul moale i-au jucat feste. Astfel că mașina a rămas blocată acolo, fără nicio șansă de a mai înainta, la doar câțiva metri de drumul principal asfalt.

O Dacia Duster salvează un BMW

Un echipaj al Inspectoratului de Poliție din Anenii-Noi, care patrula în zonă, a văzut că șoferul se află într-o situație dificilă. Oamenii legii au oprit și s-au oferit să ajute.

Polițiștii, cu ajutorul unui tânăr echipat corespunzător, cu cizme de cauciuc, au cuplat coarda de tractare de cârligul din partea frontală a autoturismului și de cel de sub bara SUV-ului lor, Dacia Duster. Nu a fost deloc o misiune ușoară. Șoferul mașinii germane continua să apese cu determinare accelerația, iar mașina sa nu făcea decât să se afunde și mai rău în noroi.

În tot acest timp, autospeciala a avut semnalele vizuale pornite pentru a-i avertiza de prezența sa pe cei care circulau pe drumul principal.

Nu este primul echipaj de poliție care le oferă ajutor șoferilor care întâmpină probleme. O postare publicată pe pagina MAI relatează cum un echipaj de poliție din județul Constanta a ajutat un cuplu să găsească o piesă stricată și să o monteze.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide