Oprah dă cadou un Ford Fusion Energi unei spectatoare. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 18 aug. 2013 Știri auto
Oprah dă cadou un Ford Fusion Energi unei spectatoare. VIDEO

Dărnicia lui Oprah este arhicunoscută, miliardara americană dăruind cu mai multe ocazii tot felul de cadouri scumpe spectatorilor ei, de la maşini la croaziere. Iată că Oprah loveşte din nou, de data asta în emisiunea comediantului american Jimmy Kimmel. Şi nu pe banii ei, ci pe banii lui Ford America.

Cadoul în sine este un Ford Fusion Energi, iar motivul pentru care am preluat această întâmplare este simplu: în primul rând, pentru a arăta cât de eficiente pot fi „trucurile” de marketing aplicate la momentul potrivit – căci ceea ce a făcut Oprah este acum reluat în întreaga lume, iar maşina Ford e în prim-plan. Toate, la un cost mult mai mic decât o campanie de milioane de spoturi de reclamă TV.

Dar în al doilea rând, pentru că Fusion va veni în Europa sub numele de Mondeo, iar aşteptarea deja este de domeniul ridicolului abia spre finalul anului viitor vom putea avea noul Mondeo pe continent, inclusiv sub forma hibridului Energi (motor de 2 litri combinat cu motor electric capabil de o autonomie strict electrică de circa 30 de km, cu performanţe dinamice bune – 0-100 în circa 8.5 secunde), deşi maşina se vinde de mai bine de un an în SUA. Greu de înţeles această tactică a americanilor, în care Europa vede maşina de clasă medie a Ford la aproape trei ani de la lansarea ei peste Ocean. În plus, ea va avea de luptat cu noul Passat şi noua Mazda6, maşini moderne care vor fi reuşit deja să-şi consolideze poziţiile în Europa în prezenţa unui Mondeo vechi deja de 8 ani, ca să nu mai amintim de noul Insignia, care va fi lansat doar un an mai târziu… 

S-o admirăm măcar în acest video în care o norocoasă spectatoare s-a ales cu maşina cadou. Oare când e următoarea apariţie a lui Oprah? Să fim şi noi acolo!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide