Opțiuni noi de personalizare pentru Mercedes-AMG Clasa S oferite prin intermediul Manufaktur

Autor: Bogdan Bârliga 27 apr. 2023 Știri auto

Mercedes-AMG oferă noi opțiuni pentru gama Clasa S prin programul de personalizare Manufaktur. Pot fi alese noi nuanțe de vopsea și pentru interior sunt disponibile o serie de finisaje personalizate. Aceste opțiuni extind lista echipamentelor disponibile pentru modelul de top al producătorului german.

Deja prin ofertele Mercedes-AMG configurarea unui model Clasa S era diferită față de varianta de serie și noile opțiuni disponibile prin programul Manufaktur contribuie la realizarea unui aspect unic pentru aceste modele de lux. Pot fi alese acum două nuanțe noi de vopsea pentru exterior (vintage blue uni și silicon grey uni) pe lângă cele cinci propuse inițial.

La interior pachetul include scaunele din față și din spate finisate în piele Nappa exclusivă cu cusături în formă de romb și emblema AMG gravată în tetiere. Finisajul din piele este utilizat pentru panourile centrale ale ușilor și consola centrală. Volanul AMG Performance Manufaktur este acoperit manual cu piele Nappa, în culori coordonate cu nuanța aleasă de client pentru interior.

Opțiuni noi de personalizare pentru Mercedes-AMG Clasa S

Programul de personalizare Manufaktur de la Mercedes-Benz a fost implementat pentru a extinderea posibilităților de personalizare a autoturismelor fabricate de producătorul premium german. Deși atunci când un client merge la dealer pentru alegerea unui anumit model acesta are la dispoziție o listă foarte lungă de opțiuni prin acest program mașinile primesc o serie de caracteristici unice.

Cinci combinații de culori Manufaktur sunt disponibile pentru pachetul Interior din Mercedes-AMG Clasa S: albastru /negru, maro/negru, alb/negru, maro/negru și galben/negru. Consola centrală este gravată cu inscripții Manufaktur cu finisaj cromat lucios, iar acest lucru este valabil și pentru literele Manufaktur brodate, scrise de mână, de pe partea din spate. Covorașele sunt brodate cu sigla AMG în culorile ales de client și în plus se oferă iluminare ambientală pentru toate cele patru uși cu proiecție animată a siglei AMG.

În România varianta de bază Mercedes-AMG Clasa S 63 E Performance are un preț de bază de la 213.360 de euro și este singura versiune a diviziei de performanță disponibilă pe piața locală. În configuratorul de pe site-ul oficial Mercedes-Benz noua nuanță de vopsea vintage blue uni poate fi comandată pentru 4.641 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-AMG


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide