Panică la Constanța! O mașină a luat foc pe Bulevardul Tomis

Autor: Elena Luchian 18 aug. 2021 Știri auto

Au fost momente de panică la Constanța. O mașină a luat foc pe Bulevardul Tomis. Vehiculul a ars complet în doar câteva secunde. Nu a fost singurul incendiu auto înregistrat zilele acestea în județul Constanța.

GALERIE FOTO

Mai mulți participanți la trafic au apelat numărul de urgență 112 după ce au observat flăcări ieșind dintr-o mașină parcată pe Bulevardul Tomis in Constanța. Mașina care luase foc se afla în fața unui magazin alimentar, aflat la parterul unui bloc de locuințe, scrie ct100.ro. Aceasta era înconjurată de mai multe autoturisme parcate. Așa că riscul ca incendiul să se extindă era uriaș.

Un echipaj de pompieri al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a sosit la fața locului. Pompierii au izolat incendiul și l-au eliminat în doar câteva minute. Mai mulți trecători au filmat incendiul. La un moment dat, pe înregistrări, se aude o bubuitură. Mașina continuă să ardă ca o torță, iar flăcările de mari dimensiuni sunt însoțite de un un fum dens. Șoferii continuă să se deplaseze pe lângă autoturismul incendiat. Traficul a fost întrerupt abia după sosirea echipajului de pompieri.

Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică a mașinii.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, dar mașina va ajunge, cel mai probabil, la fiare vechi.

O altă mașină a luat foc pe autostradă pe drumul spre Constanța

Duminică dimineața, circulația a fost îngreunată pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța. O mașină a luat foc în mers. Incidentul a avut loc la kilometrul 205.

Traficul a fost îngreunat până la îndepărtarea vehiculului ars. Nici în acest caz nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide