Papa Francisc a primit ca donație un BMW i3

Autor: Marius Vișan 27 sept. 2021 Știri auto

BMW Italia S.p.A. a donat Sfântului Părinte Papa Francisc un BMW i3. Automobilul este în conformitate cu valorile de dezvoltare durabilă exprimate în enciclica „Laudato si”.

Înainte de audienţa generală ce avut loc joi, 22 septembrie, BMW Italia a donat un BMW i3 Sfântului Părinte Papa Francisc. Ceremonia de predare a fost efectuată în prezenţa Sanctităţii Sale de Dr. Nicolas Peter, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru finanţe al BMW Group, şi de Massimiliano Di Silvestre, preşedinte şi director executiv al BMW Italia S.p.A.

De asemenea, Maximilian Schoeberl, Vicepreşedinte Executiv pentru Comunicare, politică şi corporate al BMW AG, şi Stefan Hofer, director financiar executiv al BMW Italia, au fost prezenţi în numele producătorului din München.

Intră în GALERIA FOTO

Un automobil perfect armonizat cu ceea ce Papa a indicat în enciclica sa ”Laudato si”

„Compania pe care am onoarea şi privilegiul de a o conduce a decis să doneze un BMW i3 Sfântului Părinte, deoarece relevă abordarea noastră holistică şi circulară a dezvoltării durabile. BMW i3 este o maşină complet electrică care se află în prim-plan în ceea ce priveşte impactul redus asupra mediului atât din punct de vedere al utilizării energiei curate în faza de producţie, cât şi a utilizării responsabile a resurselor, până la reciclarea la sfârşitul ciclului de viaţă. Un automobil perfect armonizat cu ceea ce Papa a indicat în enciclica sa «Laudato si» privind protecţia «casei comune», planeta noastră”, a declarat Massimiliano Di Silvestre.

Tot în luna septembrie 2021, Papa Francisc a primit papamobil electric Skoda Enyaq iV pentru vizita desfășurată în Slovacia în perioada 12-15 septembrie. Două mașini au fost pregătite special pentru suveranul pontif conform cerințelor Vaticanului.

Recent, Papa Francisc a manifestat o predilecție pentru vehiculele ecologice. Suveranul Pontif a primit în garajul său o Toyota Mirai, iar zvonurile din piață arată că Fisker pregătește o mașină electrică special pentru Vatican.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide