Paradisul mașinilor se află într-un depozit din SUA. Un youtuber a descoperit mașini rare despre care este posibil să nu fi auzit niciodată – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 sept. 2020 Știri auto

Ce înseamnă JDM? Literalmente, prescurtarea înseamnă piața internă japoneză. Termenul este utilizat nu numai în raport cu mașinile, dar acoperă diverse bunuri și servicii. Youtuberul Tavarish a postat un clip în care putem spune că a ajuns în paradisul vehiculelor JDM.

Este vorba de un depozit deținut de Prentice Performance Imports din Florida, care este specializat în importul de vehicule JDM cu vârsta de 25 de ani sau mai mari. Youtuberul  Tavarish a avut ocazia să îl viziteze.

În cadrul colecției se găsesc tot felul de mașini uimitoare. Una dintre primele mașini prezentate în clip este o Honda NSX roșie. O altă mașină cu adevărat interesantă este un Suzuki Mighty Boy galben, un mic pick-up care a fost construit de între 1983 și 1988. Este atât de mic încât are roți de 10 inci.

Mașini  puțin cunoscute pe piața europeană

Colecția include, de asemenea, câteva Nissan Skylines din generațiile R32 și R33. Pe cât de impresionante sunt aceste mașini, probabil că nu sunt la fel de atrăgătoare ca Nissan Figaro, care se găsește în colecție. Au fost construite peste 20.000 de exemplare și toate sunt cu volan pe dreapta.

Există câteva alte mașini foarte interesante în colecție, despre care este posibil să nu fi auzit niciodată. Printre acestea se numără un mic Honda Beat, un Suzuki Cappuccino și un Autozam AZ-1, scrie Carscoops.com.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube /


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide