Un parapet i-a secționat mașina, un Porsche Cayenne. Este un miracol că șoferul a scăpat

Autor: David Andrei 10 mart. 2021 Știri auto

Imagini demne de seria “Final Destination” au fost surprinse la Kiev. Un parapet a secționat, pur și simplu, un Porsche Cayenne. Este un miracol că șoferul a scăpat teafăr și nevătămat.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în cartierul Goloseevski de la Kiev în ziua de 8 martie. Un SUV Porsche Cayenne a lovit parapetul de protecție de lângă marginea drumului. Parapetul din metal nu a rezistat la impactul cu mașina care cântărește, în funcție de motorizare, chiar și peste două tone. Acesta s-a rupt și a pătruns în mașină printr-o priză de aer aflată sub proiectul de ceață de pe partea stângă.

Metalul a trecut pe deasupra pedalierului, iar șoferul a fost rănit ușor la picior. Bucata de metal a pătruns printre scaunele din față, în diagonală peste banchetă și a ieșit prin lunetă.

Șoferul de Porsche Cayenne, extrem de norocos

„Numai în seria ‘Final Destination’ am mai văzut așa ceva”, au spus șocați cei care au văzut imaginile publicate de presa din Ucraina și preluate de autoblog.md.

Aceștia fac referire la o scenă extrem de dură din “Final Destination 2”. La un moment dat, mai mulți bușteni se desprind din camionul care îi transportă. Acest lucru provoacă o tragedie pe autostradă. Buștenii străpung mai multe mașini, iar cei aflați la bord au parte de o moarte extrem de violentă. Din fericire, în acest caz, șoferul de Porsche Cayenne a ajuns acasă cu bine.

Șoferul se afla singur în mașină în momentul accidentului. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a plecat acasă mulțumit că a scăpat doar cu o rană superficială. Nici SUV-ul său nu pare să fi suferit avarii majore.

Autoritățile investighează cazul bizar și au preluat mașina pentru a efectua verificări. Din primele cercetări, șoferul de Porsche Cayenne ar fi pierdut controlul direcției din cauza poleiului format pe carosabil. La ora accidentului, erau în jur de -3 grade la Kiev și cădeau precipitații sub formă de ninsoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide