Parcare (pe) laterală? Un șofer din Cluj a ajuns cu Audi pe o parte

Autor: ProMotor 20 ian. 2020 Știri auto

Un Audi Q5 s-a răsturnat pe un bulevard din Cluj. Martorii susțin că șoferul unei Dacia Logan i-a tăiat calea. Toți cei implicați în accident au scăpat teferi și nevătămați.

Galerie foto

Accidentul a avut loc chiar în fața Jandarmeriei Cluj. Un Audi Q5 care se deplasa din direcția Teatrului Național din Cluj către Calea Dorobanților a ajuns pe o parte, încercând să evite impactul cu o Dacia Logan MCV, al cărei șofer nu i-a cedat trecerea.

Martorii povestesc că șoferul SUV-ului a încercat să evite un impact frontal, dar tot a fost lovit și împins în mașinile parcate pe marginea carosabilului, înainte de a se răsturna.

În Audi se afla o familie cu doi copii. Aceștia au scăpat nevătămați. Copiii erau instalați în scaune auto. Nici șoferul de Dacia nu a suferit leziuni.

“Copiii sunt ok, datorită scaunelor și centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și, nu în ultimul rând, polițiștilor și celor de la SMURD! S-au comportat impecabil. Bine că suntem sănătoși! Restul se repară…”, a scris cel care se afla la volanul SUV-ului Audi pe grupul Info Trafic Cluj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic Cluj



Comentarii
Inchide