Parcarea l-a costat cât o mașină. Cât a plătit un șofer după ce și-a lăsat mașina parcată 8 luni

Autor: Ionuț Vîlciu 19 sept. 2023 Știri auto

Proprietarul unui Rolls-Royce avut parte de o mare surpriză în momentul în care a trebuit să achite nota de parcare. Cu suma datorată își putea cumpăra o mașină.

Un proprietar de Rolls-Royce s-a uitat cu ochi mari la afișajul aparatului de taxare din parcarea aeroportului din Frankfurt, unde își lăsase mașina timp de 8 luni, relatează Blikk.

Bărbatul în cauză, Ramin Dja, și-a lăsat mașina parcată timp de 8 luni în parcarea aeroportului din Frankfurt, Germania, iar suma finală pe care o datorează este substanțială. Fără să explice motivul pentru care și-a lăsat mașina parcată timp de 8 luni în această parcare, Ramin Dja a prezentat, pe contul său de TikTok, „nota de plată”.

Suma incredibilă pe care a trebuit să o plătească pentru parcare proprietarul mașinii

După ce a luat tichetul de parcare din interior, bărbatul a introdus cartela în automatul de taxare. Pe ecran a apărut suma pe care trebuia să o achite: 12.967 de euro. Ramin nu ne spune cum s-a finalizat povestea, dar intuim că a rezolvat într-un fel sau altul problema.

Comentariile nu au întârziat să apară: „Spargi panoul de incendiu și aștepți ca toată lumea să fie evacuată!”, spune un utilizator. „Frate, ia-ți un bilet nou și ieși cu el, este gratuit!”, îl sfătuiește altul.

O sumă de bani cu care ar fi putut cumpăra o mașină

Dacă stăm să ne gândim, cu aproape 13.000 de euro ai putea cumpăra o mașină aproape nouă, cum ar fi o Dacia Logan sau Sandero. Există foarte multe mașini la mâna a doua care se încadrează în acea marjă de preț. Sau cine știe, ai putea folosi acei bani pentru a da avansul pentru o mașină nouă pe care o vei cumpăra în leasing.

VIDEO

@ramin.dja I forgot to take it out 😵 #fürdich #rollsroyce #parkhaus #fyp #viral #ramin #cars #frankfurt #Autos #funny ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: elements.envato.com


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide