Cele mai ieftine modele Dacia prin Rabla 2023. Prețurile pornesc de la 9.000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 06 sept. 2023 Știri auto

Cele mai bune oferte de la Dacia prin programul Rabla 2023. Trei modele accesibile, pentru care prețurile încep de la mai puțin de 9.000 de euro.

Sesiunea de toamnă a programului Rabla 2023 a început, iar Dacia pune la bătaie oferte competitive pentru mașinile sale. Am selectat 3 dintre ofertele pe care Dacia le are listate pe site-ul său și ne-am axat pe cele mai accesibile modele disponibile prin Rabla 2023.

Cea mai ieftină mașină dintre cele trei alese este chiar Dacia Spring. Primul model complet electric al producătorului autohton se bucură de un real succes, fiind cea mai vândută mașină electrică din România și, de la data apariției pe piața europeană, a fost vândută în peste 100.000 de exemplare. Dacia Spring în echiparea de bază Expression, cu motorul de 45 CP, costă prin Rabla 2023 doar 8.990 de euro cu TVA inclus. În lista de echipamente standard sunt incluse aerul condiționat manual, oglinzile cu reglaj electric, ecranul tactil de 7 inch și cameră video pentru marșarier.

Dacia Logan costă mai puțin de 10.000 de euro

Cea mai accesibilă versiune a lui Logan, disponibilă prin intermediul ofertelor Rabla 2023, este echiparea Expression. Aceasta are un preț de 9.990 de euro cu TVA inclus. Pentru această sumă de bani veți primi un Logan echipat cu motorul de 1,0 litri TCe, care dezvoltă 90 CP. Printre dotări se numără aerul condiționat manual, ecranul Media Display de 8 inch și senzori de parcare spate.

Dacia Logan rămâne o mașină accesibilă, care va avea costuri de întreținere mici și consumuri bune de carburant. În plus, motorul mic va avea un impozit aproape insesizabil, iar dotările pe care configurația de la Dacia le oferă reprezintă strictul necesar pentru un șofer modern.

Cât costă cea mai vândută mașină din Europa prin programul Rabla 2023?

După cum bine știm, Sandero a surclasat Tesla Model Y la vânzări și este pe prima treaptă a podiumului european. Cea mai scumpă dintre cele 3 mașini alese, Dacia Sandero Stepway, costă 10.890 de euro cu TVA inclus. Hatchack-ul înălțat este preferat de clienții datorită faptului că are o gardă la sol mai generoasă, iar ornamentele din plastic negru îi dau un aspect mai robust.

Dacia oferă versiunea Essential a lui Sandero, ceea ce se traduce prin varianta de bază. Pentru cei 10.890 de euro primești motorul Eco-G de 1,0 litri, care produce 100 CP, dar care are și instalație GPL. Acest lucru o face o variantă foarte bună pentru cei ce vor să economisească bani la pompă, fie că parcurg distanțe lungi, fie că aleg această mașină pentru a face ride sharing. Mașina are aer condiționat manual, jante de 16 inch cu capace ce le imită pe unele din aliaj, și pilot automat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide