Passat-ul cu cel mai mic motor se vinde pe Autovit. Cât costă o astfel de mașină la mâna a doua

Autor: Ionuț Vîlciu 13 dec. 2022 Știri auto

Volkswagen Passat este unul dintre cele mai populare autoturisme în Europa și vine într-o sumedenie de configurații, inclusiv cu motoare de mici dimensiuni.

De fenomenul de downsizing nu a scăpat nici popularul Passat, și iată că putem vedea exemplare precum acesta, care vin cu motoare de doar 1,4 litri. Într-adevăr, este un motor supraalimentat cu turbină și produce 125 de cai putere, deci nu poate fi catalogat ca fiind un propulsor atât de slab.

În comparație cu alte variante actuale sau din trecut poate părea mic, așa este, dar acest fenomen de submotorizare a ajuns aproape la toți producătorii.

Ce primești de la Passat-ul cu cel mai mic motor

Exemplarul listat la vânzare pe Autovit.ro este un break, iar motorul de 1,4 litri este legat la o cutie de viteze automată DSG cu șapte rapoarte. Cât despre performanță, un astfel de model sprintează de la 0 la 100 km/h în 9,9 secunde, iar viteza maximă este de puțin peste 200 km/h. Cifrele de consum pot diferi în funcție de stilul de condus, dar probabil că tot un motor diesel va avea câștig de cauză.

Fix exemplarul despre care vorbim este fabricat în anul 2017 și are la bord 173.000 de kilometri. Prețul cu care mașina este listată la vânzare este de 13.450 de euro.

Pentru această sumă de bani primești un Volkswagen Passat destul de bine echipat. Anunțul menționează faruri full LED, senzori de parcare, sistem de acces keyless, navigație, climatizare pe trei zone și scaune ergoconfort.

Exteriorul pare că este în stare bună, iar interiorul este curat, fără rupturi.

Cui i se adresează o astfel de mașină?

Un astfel de Volkswagen Passat ar putea fi o mașină bună pentru familiile numeroase sau pentru cei ce au nevoie de o mașină spațioasă, dar care nu vor un motor diesel. Ar putea fi o opțiune bună pentru cei ce caută un motor pe benzină, dar care să nu consume foarte mult, dar care să ofere și performanțe decente.

passat

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide