Pensionar vitezoman. Un șofer de 80 de ani a fost prins cu 106 km/h în localitate

Autor: David Andrei 27 iul. 2020 Știri auto
Pensionar vitezoman. Un șofer de 80 de ani a fost prins cu 106 km/h în localitate

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost tras pe dreapta de poliție. Radarul l-a înregistrat în timp ce circula cu 106 km/h în localitate.

Dacă ați crezut că doar tinerii apasă pedala de accelerație mai mult decât permite legea, v-ați înșelat. Un pensionar vitezoman i-a surprins pe polițiștii de la Brigada Rutieră din Iași. Pe DN24, aceștia au tras pe dreapta mașina care rula cu viteză într-o zonă în care limita era de doar 40 km/h. Acestora nu le-a venit să creadă când au văzut că la volan, așa cum confirmau și actele prezentate de șofer, se afla un bărbat în vârstă de 80 de ani.

Bărbatul a devenit brusc recalcitrant, iar polițiștii au avut nevoie de foarte multă răbdare pentru a face față situației mai puțin obișnuite și pentru a reuși să se înțeleagă cu vitezomanul.

Poliția Rutieră Iași a povestit întâmplarea pe contul său de Facebook:

Bătrân furios și iute! Polițiștilor rutieri nu le-a venit să creadă când au văzut cine era la volanul unui autoturism prins cu viteză în localitate. Un șofer de 80 ani, prins și amendat de polițiștii ieșeni, după ce mai avea puţin şi decola de pe DN24. Octogenarul a fost înregistrat de aparatul RADAR circulând cu viteza de …106 km/oră în localitate.”

Șoferul pensionar vitezoman a devenit vedetă pe internet

Întâmplarea a devenit virală, iar utilizatorii de rețele de socializare s-au amuzat pe seama șoferului pensionar vitezoman.

“Repede că vine poștașul cu pensia!”

“Bine că l-ați oprit la timp pe bunicul vitezoman și nu a apucat să facă și o aterizare forțaă”

“L-am recunoscut pe domnul, este tatăl lui Michael Schumacher!”

Aceste sunt doar câteva dintre comentariile amuzante făcute pe seama octogenarului la postarea Poliției Rutiere din Iași.

Șoferul furios și iute a rămas fără permis și a fost amendat.

Bătrân furios și iute!

Polițiștilor rutieri nu le-a venit să creadă când au văzut cine era la volanul unui autoturism…

Posted by Atenție Poliția Iași on Sunday, 26 July 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide