Percheziții la Brigada Rutieră din Capitală. Sunt agenți acuzați că au luat mită

Autor: Daniel Samoilă 26 nov. 2021 Știri auto
Percheziții la Brigada Rutieră din Capitală. Sunt agenți acuzați că au luat mită

Direcția Generală Anticorupție (DGA) a făcut mai multe percheziții la Brigada Rutieră din Capitală, dar și la sediul Poliției Locale sector 1. Motivul? Mai mulți agenți sunt acuzați că au luat mită de la șoferi.

Percheziții au avut loc în data de joi, 25 noiembrie. De la sediul Brigăzii Rutiere s-au ridicat mai multe documente. De asemenea, au fost descinderi și în locuințele agenților care sunt suspectați de luare de mită.

DGA, percheziții la Brigada Rutieră și Poliția locală din Sectorul 1

Potrivit Libertatea.ro, nu mai puțin de 20 de agenți au fost duși pentru audieri. Polițiștii de la Brigada Rutieră sunt suspectați că ar fi luată mită de la șoferii care au încălcat regulile în trafic și care au vrut să scape de sancțiuni.

Cercetările vor continua la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov.

„La data de 25.11.2021, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, având ca obiect infracțiuni de corupție, organele de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție au pus în aplicare 30 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov și Dâmbovița, vizând locuințe, sedii de firmă, precum și instituții publice, respectiv Brigada de Poliție Rutieră și Poliția Locală Sector 1 București”, au transmis reprezentanții DGA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide