Pericol public în România. Un tânăr cu probleme de vedere conduce cum îi spune pasagerul din dreapta

Autor: David Andrei 14 aug. 2020 Știri auto

Dovadă maximă de inconștiență pe șoselele din România. Un tânăr bihorean cu problem de vedere a urcat la volan, deși nici nu poată să vadă mașinile din jur. Acesta execută manevrele în funcție de ce indicații primește de la bărbatul care se află în dreapta sa.

GALERIE FOTO

Chiar tânărul bihorean, Dănuț Ilie, a fost cel care a postat filmarea pe TikTok. Acesta se află la volanul unui autoturism marca Volkswagen și rulează pe drumuri publice. Un prieten aflat pe locul din dreapta sa îi dă indicații.

– Ține așa, ține așa pe drum. Nu mai da accelerație”, se aude vocea pasagerului.
– Apasă ambreiajul! L-ai apăsat?
– Da!
– Lasă ambreiajul de tot. Dă-i accelerație până la capăt. Bravo!
– Să-mi zici dacă vine din față, îi cere tânărul de la volan, care nu vede aproape nimic în jur.
– Nu prea vezi?
– Ba da, dar să nu vină cineva…

Imaginile au fost preluate de site-ul local ebihoreanul.ro. Zeci de persoane care au văzut filmarea i-au avertizat pe cei doi că se vor alege cu dosar penal. Dănuț Ilie nici nu deține un permis de conducere. Problemele mari de vedere nici nu i-ar fi permis să obțină viza medicală pentru a intra în examen.

Filmarea a dispărut, între timp, de pe contul de TikTok al lui Dănuț Ilie, tânărul cu probleme de vedere. Acesta a vrut să-i încurajeze pe ce care îl urmăresc pe rețeaua de socializare: “Nu contează ce defect ai putea avea în viață, poți face orice dacă ai ambiție”, este încurajarea aberantă a tânărului care încalcă legea.

Autoritățile au aflat de fapta tânărului cu probleme de vedere care a condus pe un drum public din România

Publicația Bihoreanul a contactat Inspectoratul de Poliție Județean Bihor: “Am transmis datele Serviciului Rutier. Colegii mi-au răspuns că vor începe verificările în acest caz și, în funcție de rezultat, se vor lua măsuri”, a fost declarația Alinei Fărcuța, purtător de cuvânt al instituției.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide