Peripețiile unui șofer beat aflat într-un Mercedes-Benz Clasa S – FOTO

Autor: ProMotor 06 iun. 2021 Știri auto

Un autoturism la volanul căruia se afla un șofer inconștient, care s-a dovedit a fi şi sub influența băuturilor alcoolice, a fost implicat într-un accident, sâmbătă, pe o stradă din Pitești, unde a lovit un autobuz, după care s-a oprit pe spațiul verde al unui sens giratoriu.

Ieri, 5 iunie, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în patrulare, în zona de competență, au fost sesizați de către un cetățean, că într-un autoturism se află un bărbat inconștient.

Până la sosirea echipajului la locul indicat, autoturismul în cauză își continuase deplasarea și, cu tot efortul polițiștilor și oamenilor de la fața locului de a-l opri, acesta a pătruns într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un autobuz.

În urma impactului, autoturismul Mercedes-Benz Clasa S a fost proiectat pe spațiul verde

Aici, pentru că șoferul era inconștient și pentru a nu pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului.

Polițiștii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconștient. Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conștient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a descoperit că avea o alcoolemie mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat

”În timpul procedurilor specifice ulterioare, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, a devenit agresiv, fiind imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției”, se arată în comunicatul de presă emis de Poliția din Pitești.

”Mergea dinspre Albota mai devreme foarte haotic. Frâne, semnalizări stânga și mergea înainte. L-am depășit destul de greu. Chiar m-am gândit că e beat sau drogat. Să sperăm că îi fac niște analize amănunțite” a declarat un martor care a asistat la incident.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide