Peste 100 de seturi de capace de roți au fost recuperate de polițiști în urma unui flagrant – VIDEO

Autor: ProMotor 15 nov. 2020 Știri auto
Peste 100 de seturi de capace de roți au fost recuperate de polițiști în urma unui flagrant – VIDEO

Polițiștii Secției 23 din București (Sector 3) au recuperat peste 100 de seturi de capace de roți în urma unui flagrant organizat în data de 13 noiembrie.

La nivelul Secției 23 Poliție au fost depuse mai multe sesizări privind furtul de componente auto, capace ornamentale pentru roți. Polițiștii au demarat investigațiile și având în vedere modul de comercializare al acestor obiecte s-au axat și pe analiza ofertelor din mediul online. Pe baza cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat din sectorul 3 este implicat în aceste cazuri.

În data de 13 noiembrie 2020, în cadrul unei activități operative, polițiști din cadrul Secției 23 l-au surprins în flagrant delict e cel în cauză, care era însoțit de un alt bărbat, în timp ce sustrăgea capacele ornamentale de la roțile unor autoturisme.

Cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la poliție pentru audieri

Dintr-un garaj, utilizat de cei în cauză au fost ridicate 105 seturi de capace roți. Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbații de 20 și respectiv 21 de ani în stare de reținere.

Rezolvarea furturilor de piese auto sunt o prioritate pentru Poliție

În urmă cu trei săptămâni, o grupare de hoții de catalizatoare din București au fost opriți cu focuri de armă. În noaptea de 22 – 23 octombrie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliția Sectorului 3, au efectuat o acțiune operativă asupra unui grup compus din 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani, surprinși în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme.

Bărbații s-au deplasat cu două autoturisme și au încercat să scape, dar au fost imobilizați de polițiști. Cu ocazia depistării a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase un 12 focuri in plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (2 acte materiale, unul consumat și o tentativă) și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia



Comentarii
Inchide