Ce primești dacă ești dispus să dai peste 21.000 de euro pe o Dacia Duster? Este cea mai scumpă versiune!

Autor: David Andrei 12 apr. 2021 Știri auto

Dacia Duster a fost, ani la rând, cel mai accesibil SUV de pe piața europeană. Dar prețul său crește vertiginos atunci când clienții bifează opțiune după opțiune. Ce primești dacă ești dispus să dai peste 21.000 de euro pe model? Este cea mai scumpă versiune!

GALERIE FOTO

Dacia Duster pornește de la 14.050 de euro pe piața din România. Dar echiparea de top Prestige și motorizarea Blue dCi 115 4WD, adaugă automat aproape peste 6.000 de euro la prețul de pornire. Această versiune pornește de la 20.400 de euro.

Mașina este pusă în mișcare de motorul turbodiesel de 1,5 litri cu 115 cai putere. Unitatea este cuplată la o transmisie manuală cu șase rapoarte și, așa cum inică denumirea versiunii, la un sistem de tracțiune integrală 4WD.

Vopseaua metalizată adaugă 390 de euro la prețul final. Clienții pot bifa și căsuța care aduce la bord tapițeria din piele pentru 500 de euro în plus.

Viitorul posesor de Dacia Duster poate alege și un card de acces și pornire pentru 200 de euro în plus. Tot atât costă și opțiunea sistemului de monitorizare a unghiului mort.

Pachetul de hărți poate fi achiziționat pentru 100 de euro, iar camera Multiview cu vedere la 360 de grade poate fi comandat pentru 250 de euro. Astfel, cea mai scumpă Dacia Duster ajunge la un preț final de 22.040 de euro.

Cea mai scumpă Dacia Duster – dotări standard

Cea mai scumpă Dacia Duster vine echipată standard cu sistem de aer condiționat cu reglaj automat. Are geamuri electrice în față și în spate, iar șoferul și pasagerul din dreapta beneficiază de scaune încălzite.

Duster Prestige are volan îmbrăcat în piele, proiectoare de ceață și bare de pavilion longitudinale cu aspect crom satinat.

Dacia oferă jantele din aliaj de 17 inci cu aspect Noir Maldive în echiparea standard pentru această versiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide