Cea mai scumpă Dacia Duster. Care sunt dotările care o fac să coste 30.000 de euro? GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 iun. 2020 Știri auto

SUV-ul produs la Mioveni Dacia Duster a cucerit România și întreaga Europă. Modelul Duster se potrivește foarte bine cu gusturile actuale ale clienților europeni în materie de mașini: gardă la sol ridicată, tracțiune integrală, consum decent, design plăcut, confort și nu în ultimul rând, un preț imbatabil în comparație cu concurenții din clasa sa.

Totuși, dacă eram obișnuiți ca prețul lui Duster pe configuratorul Dacia să treacă cu puțin peste 20.000 de euro, aflăm că pe mobile.de se găsește un exemplar care costă aproape 30.ooo de euro (29,990 de euro, mai exact).

Intră în galerie foto

Cum arată și cât costă cea mai scumpă Dacia Duster
Cea mai scumpă Dacia Duster de pe mobile.de

Mașina a fost modificată pentru a fi folosită ca vehicul de intervenție pe timp de iarnă. În față are un plug pentru zăpadă cu o lungime de 185 de cm, iar în spate un dispozitiv care împrăștie sare. Mașina pare a fi nouă, anul fabricației menționat în anunț fiind 2018.

Dacia Duster diesel cu 115 CP

În rest, dotările par să fie aceleași cu ale unui Duster normal. Are motor diesel de 1.5 litri care produce 115 CP (85 de kw) și un cuplu de 260 Nm, cutie de viteze manuală și tracțiune integrală. Consumul anunțat este de 4,7 litri / 100 km (combinat), 4,9 litri / 100 km (urban) și 4,5 litri / 100 km (extraurban). Norma de poluare este Euro6d TEMP.

Cele mai importante dotări de la interior ar fi aerul condiționat, volanul îmbrăcat în piele și scaunele încălzite, dar pe lângă acestea mașina nu excelează în opționale.

Se pare că acele modificări care îl fac funcțional pe perioada iernii i-au urcat prețul la aproape 30.000 de euro.

Despre Dacia Duster

Dacia Duster este un SUV construit în comun de producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia începând din anul 2010. Cea mai recentă generație a fost lansată în toamna anului 2017 și a fost comercializată ca Renault Duster pe anumite piețe, cum ar fi India, Iran, Kazahstan, Rusia, Mexic, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și America de Sud. Prima sa generație a fost, de asemenea, vândută ca Nissan Terrano în Rusia și India.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide