Ce primești atunci când ești dispus să dai peste 40.000 de euro pe un Renault SUV sau limuzină?

Autor: Promotor 22 apr. 2021 Știri auto

Renault are în gamă două modele care pot trece ușor de 40.000 de euro. Este vorba despre un SUV și o limuzină. Ce primești când ești dispus să plătești atât pe un model al constructorului francez?

GALERIE FOTO

Limuzina Talisman și SUV-ul Koleos sunt parolele de acces pentru Renault în segmentul premium. Oricare dintre ele poate depăși, fără prea multe opțiuni bifate în configurator, pragul de 40.000 de euro. Dar ce primește clientul care este dispus să plătească atât pe un Renault?

În România, Talisman pornește de la 34.200 de euro. Două echipări sunt disponibile. Este vorba despre Intens și despre Initiale Paris. Pentru aceasta din urmă, discuțiile încep de la 36.150 de euro. Această versiune poate fi comandată fie cu motorizarea Blue dCi 200, fie cu TCe 160 GPF. Ambele vin cu transmisia automată EDC.

Talisman cu 200 de cai putere și transmisie automata are un preț de listă de 40.250 de euro. Culorile metalizate adaugă 650 de euro la prețul final.

Viitorul posesor de Renault Talisman va primi tapițerie din piele Nappa, un ecran tactil cu dispunere verticală și un instrumentar de bord digital.

Sistemul 4Control, încărcarea prin inducție, deschiderea automată a portbagajului și cruise control adaptiv sunt doar câteva dintre dotările care vor duce prețul mașinii la 43.550 de euro.

Dacă nu vrei limuzină, poți da peste 40.000 de euro pe un SUV Renault

Cei care își doresc un autoturism cu gardă mare la sol și cu rombul constructorului francez în grilă pot alege un Renault Koleos. Acesta este disponibil tot cu două linii de echipare, iar cea de top, Initiale Paris, pornește de la 43.500 de euro.

Koleos vine astfel în versiune dCi 190 X-Tronic, cu 190 de cai putere și transmisie automata CVT. Cea mai scumpă vopsea exterioară este Noire Amethyste, rezervată versiunii Initiale Paris, 800 de euro.

Dotările sunt similare cu cele din gama Talisman. În cazul SUV-ului însă, clienții pot bifa un volan încălzit, parbriz încălzit și un acoperiș panoramic. 1.000 de euro costă acesta din urmă. Din câteva click-uri, mașina ajunge la 46.750 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide