Peugeot 5008 facelift – Ce modificări a primit cel mai mare SUV de la Peugeot?

Autor: Elena Luchian 03 sept. 2020 MASINI NOI

Cel mai mare SUV de la Peugeot, 5008, a fost supus unei operațiuni facelift. Ce noutăți primește modelul cu gardă mare la sol?

GALERIE FOTO

Constructorul francez prezintă noul Peugeot 5008 facelift, la scurt timp după dezvăluirea noului 3008. Astfel, cel mai mare SUV de la Peugeot, primește elementele de design primite și de coupe-ul cu patru uși 508.

Grila ocupă acum o suprafață mai mare și nu mai are ramă, iar semnătura luminoasă primește abordarea deja familiară de la celelalte modele din gamă. SUV-ul va fi echipat standard cu faruri LED. GT Pack aduce o grilă specială și faruri full LED. Funcția Foggy Mode înlocuiește proiectoarele de ceață, iar în spate, regăsim stopuri LED. Ca și la Peugeot 3008, pachetul Black propune detalii vopsite în negru și jante Washington de 19 inci.

Apar două culori de caroserie noi: Celebes Blue și Metallic Copper.

Se regăsec la bord noul instrumentar digital i-Cockpit de 12,3 inci și un ecran tactil de 10 inci.

Clienții pot bifa opțiunea Night Vision, funcția care poate detecta animale sau pietoni pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, activă pe o rază de până la 250 de metri.

Peugeot 5008 facelift – gama de motorizare

Versiunea entry level a noului Peugeot 5008 facelift vine cu motorul de 1,2 litri PureTech cu 130 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată cu opt trepte.

Mai sus în gamă regsăim unitatea de 1,6 litri cu 180 de cai putere cuplată exclusiv la transmisia automată.

Cei care preferă un diesel, au la dispoziție două opțiuni. Este vorba despre unitatea de 1,5 litri cu 130 de cai putere cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte și de motorul de 2.0 litri cu 180 de cai putere, care este oferit standard cu transmisia automată.

Clienții vor putea comanda noul Peugeot 5008 facelift de la sfârșitul acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide