Peugeot 508 Sport Engineered. GALERIE FOTO cu cel mai puternic 508 construit vreodată

Autor: ProMotor 27 mart. 2020 Știri auto

Peugeot pregătește terenul pentru viitorul său 508 Sport Engineered și face publică o galerie foto cu sedanul în cea mai puternică versiune construită până acum.

GALERIE FOTO

Dezvăluit anul trecut la Salonul Auto de la Geneva sub forma unui concept, Peugeot 508 Sport Engineered în versiune de serie este așteptat să-și facă apariția în această vară.

Peugeot 508 Sport Engineered va primi o bară redesenată, o grilă neagră cu inserții lucioase, un logo negru, jante rezervate exclusiv acestei versiuni, iar în partea din spate, își vor face apariția o bară nouă, două evacuări rotunde, un difuzor de aer cu un look agresiv și un eleron pe capacul portbagajului.

Sunt elemente care îl fac să semene izbitor cu versiunea concept. Acea versiune era propulsată de un sistem plug-in hybrid, care integra un motor PureTech pe benzină de 1,6 litri cu 200 de cai putere și un motor electric cu încă 200 de cai putere, pentru un total de 400 de cai putere. Conceptul venea cu o baterie cu o capacitate de 11,8 kWh, care îi asigura o rulare cu emisii zero de până la 50 de kilometri.

Alternativ, Peugeot ar putea opta pentru sistemul de propulsie folosit de noua limuzină DS 9, care reprezintă un atac la rivalii ultra-populari în segmentul premium, Mercedes-Benz Clasa E și BMW Seria 5. Acesta vine cu motor turbo, de 1,6 litri cu patru cilindri, un motor electric amplasat pe puntea din față și un alt motor electric amplasat pe puntea din spate, ceea ce îi asigură tracțiune integrală.

Mașina ar trebui să fie capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde și să atingă o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Primii clienți își vor primi sedanul de performanță începând cu luna octombrie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot



Comentarii
Inchide