Peugeot electrifică Finala ATP de la Torino

Autor: Mihai Morcovescu 18 nov. 2021 Știri auto

Un nou episod din parteneriatul de peste trei decenii dintre Peugeot și circuitul profesionist de tenis se scrie în aceste zile la Torino. Orașul italian găzduiește finala ATP 2021, turneu la care participă cei mai buni opt tenismani din circuit.

Între aceștia sunt prezenți și ambasadorii mărcii franceze, sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, și italianul Matteo Berrettini, al șaptelea jucător în ierarhia ATP.

Flotă Peugeot de 40 de vehicule ecologice

Peugeot electrifică Finala ATP de la Torino

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Brandul din Hexagon este sponsor principal al competiției și mașina oficială a turneului de tenis de la Torino. „Leul” a pus la dispoziția organizatorilor o flotă de 40 de vehicule electrice și hibride plug-in, care transportă jucătorii, antrenorii și VIP-urile care participă la această competiție care încheie sezonul de tenis 2021.

Flota este formată din noile 308 și 308 SW hybrid, 508 și 508 SW Sport Engineered, 3008 PHEV, 508 și 508 SW hybrid, e-208, e-2008 și monovolumul electric e-Traveller.

De asemenea, pe toată durata turneului, în piața „San Carlo” din centrul orașului italian sunt expuse noile modele 308 Hybrid și 508 Sport Engineered. Nu în ultimul rând, producătorul francez este prezent cu un lounge în sala „Pala Alpitour”, cunoscută și sub numele de „Pala Isozaki” după numele arhitectului ei.

Sursa: Peugeot

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide