Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti

Autor: Departamentul Corespondenti acum 4 ani Știri auto
Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti

Potrivit Poliţiei Argeş, incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, într-o vulcanizare de pe strada Depozitelor din Piteşti. Vali Porcişteanu avea maşina de raliuri pe o platformă, a coborât din autovehicul, dar nu a încuiat portiera. Un individ i-a furat rucsacul în care pilotul avea un laptop, mai multe bunuri şi portofelul.

“Cabina autoutilitarei, o platformă, nu a fost asigurată, închisă. Conducătorul auto era pe lângă maşină. Un bărbat a intrat în cabină, de unde a furat rucsacul. Conducătorul auto a observat şi a pornit în urmărirea sa”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş Florin Popa.

Porcişteanu a încercat să îl prindă pe hoţ, însă nu a reuşit. Un echipaj de Poliţie care era în zonă a pornit în urmărirea lui, moment în care individul a aruncat rucsacul cu tot ce era în el şi a urcat într-o maşină cu numere de Anglia.

“Conducătorul auto le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat, iar echipajul a pornit în urmărirea maşinii, în care se aflau trei bărbaţi, de 18, 23 şi 29 de ani. Niciunul nu are permis de conducere. Au fost audiaţi, iar victima a depus plângere”, a mai spus Popa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt şi conducere fără permis.
Comentarii
Inchide