Plăcuță de înmatriculare vândută cu 8,8 milioane de euro

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2022 Știri auto

În Dubai, unele plăcuțele de înmatriculare pot ajunge să coste sume astronomice.

Luna aceasta, în cadrul unei licitații caritabile, plăcuța de înmatriculare care poartă combinația AA8 și-a găsit un cumpărător pentru uriașa sumă de 35 de milioane de dirhami, adică puțin peste 8,8 milioane de euro, informează Arabnews.com.

Alte trei numere de înmatriculare au fost scoase la licitație. Aceste numere au adus în total 46 de milioane de dirhami, adică 11,6 milioane de euro!

  • AA8: 8,8 milioane de euro
  • F55: 1 milion de euro
  • V66 : 1 milion de euro
  • Y66: 958 000 de euro

De asemenea, participanții au făcut comenzi pentru a câștiga numerele de telefon ale operatorilor de telefonie din Dubai. Cele 10 numere de telefon speciale au adus puțin peste un milion de euro.

Veniturile sunt estimate la 13,4 milioane de euro. Acestea vor fi donate organizației 1 Billion Meals, care se străduiește să lupte împotriva foametei în lume.

Această licitație va continua și în zilele următoare. Poliția din Abu Dhabi va scoate la licitație 555 de numere unice de înmatriculare a vehiculelor. Din nou, este posibil ca prețurile să depășească așteptările organizatorilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: byri.net, arabnews.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide