Plângerea lui Boureanu contra poliţiştilor are un final neaşteptat. Bătăuşul a primit ce merita – VIDEO

Plângerea lui Boureanu contra poliţiştilor are un final neaşteptat. Bătăuşul a primit ce merita – VIDEO

Autor: Mediafax acum 2 ani Știri

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au clasat dosarul privind plângerea fostului deputat Cristian Boureanu, depusă de către acesta împotriva poliţiştilor care l-ar fi lovit anul trecut. În urma acestui incident, Cristian Boureanu e judecat pentru ultraj.

Citeşte şi Proiect de 54 mil. $ cu motor Porsche [GALERIE FOTO]

Plângerea fostului deputat Cristian Boureanu, depusă împotriva poliţiştilor implicaţi în incidentul de anul trecut, a fost clasată, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Dosarul a fost clasat pentru că poliţiştul care l-a lovit pe Boureanu a acţionat în legitimă apărare şi nu i se poate imputa acuzaţia de abuz în serviciu.

AICI VIDEO din momentul în care poliţistul îi dă un pumn fostului deputat

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.Comentarii
Inchide