PM News Dacă îl vezi pe stradă, dă-te din calea lui că nimic nu te mai salvează

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


În trecut Trabantul era prezent aproape constant în topurile celor mai proaste maşini facute vreodată în Germania. Însă polonezul Arek Winiarski, un fan al acestei mărci, a decis să spele puţin din imaginea şifonată a Trabantului şi l-a personalizat folosind piesele unui Audi TT. 

Simpatica maşină, înainte să beneficieze de tuning, nu putea atinge nici măcar 120 de km/oră, dar după modificări proprietarul apreciază că viteza maximă pe care acum o poate atinge este de 250 de km/oră, informează Cars.barcroft.tv.

Cele mai multe dintre piesele pe care Arek le-a montat pe Trabantul lui au venit de la un Audi TT din 2001 – motor turbo de 1,8 litri şi cutia de viteze cu şase trepte, acestea fiind nişte îmbunătăţiri considerabile faţă de motorul original de 600cc în doi timpi.

Din cauza vitezei a crescut, a fost nevoie de frâne mai bune, ceea ce însemnă că roţile au avut parte de un upgrade, acesta inculuzând jante de 16 inch.

Suspensia Trabantului a fost îmbunătăţită cu piese de la o Honda.

Arek a cumpărat Trabantul pentru o sumă de aproximativ 1100 de euro, iar pe Audi a dat în jur de 2300 de euro. Deşi nu vrea să-şi vândă maşina Arek spune că dacă ar fi să estimeze un preţ al acestuia el ar fi de 6400 de euro.

GALERIE FOTO


 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide