Un pod care traversează râul Siret s-a rupt. Acesta fusese reparat în 2021

Autor: ProMotor 09 iun. 2022 Știri auto
Un pod care traversează râul Siret s-a rupt. Acesta fusese reparat în 2021

Astăzi, 9 iunie, în jurul orei 14:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret ( DJ 207 A) dintre localitățile Luțca – Sagna, s-a rupt.

Din primele date, un autocamion și o autoutilitară circulau pe podul în cauză, din direcția Roman spre Sagna, în urma evenimentului rezultând rănirea conducătorului autocamionului, în vârstă de 56 de ani.

VIDEO

Un autocamion și o autoutilitară se aflau pe pod în momentul prăbușirii

”Prin apel la 112, am fost înștiințați despre faptul că s-a prăbușit  o parte din podul de peste râul Siret, ce face legătura între localitățile Sagna și Luțca. Un autocamion și o autoutilitară se aflau pe pod. În urma evenimentului produs a rezultat o victimă, un bărbat de 56 de ani, care a fost scos din interiorul autocamionului de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului, urmând a fi preluat de echipajul SMURD TIM pentru a fi transportat la CPU Roman. La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman,  IPJ,  IJJ,  SAJ și SVSU Sagna”, informează ISU Neamț.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și Serviciului Rutier Neamț.

Având în vedere că circulația rutieră este blocată, au fost instituite filtre rutiere pentru informarea conducătorilor auto și devierea traficului rutier pe Drumul Național 15 D, Roman – Gâdinți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: VIDEO - Roman TVComentarii
Inchide