”Podcast cu Prioritate” ep. 6. Invitat: Andrei Enescu

Autor: Marius Vișan 20 apr. 2023 Știri auto
”Podcast cu Prioritate” ep. 6. Invitat: Andrei Enescu

Episodul cu numărul 6 din „Podcast cu Prioritate” by ProMotor îl are ca invitat pe Andrei Enescu. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 22 aprilie, ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe site-ul www.promotor.ro.

Numele lui Andrei Enescu este legat de tuningul auto. Firma pe care o conduce este specializată în modificarea mașinilor premium, superpremium și supercars. Oferă o gamă largă de servicii, de la modificări vizuale pentru mașină, la tuning motor, resoftare, evacuare, și absolut orice modificare solicitată de clienții care nu se mulțumesc cu mașina așa cu a ieșit ea din fabrică.

Pe lângă mașinile modificate Andrei Enescu este cunoscut și pentru pasiunea sa de a pilota atât motociclete, cât și mașini de curse.

„Eu am început la moto, pasiunea a început inițial la moto, și mi-aduc aminte și acum, am mers prima oară la o competiție de amatori, un concurs de amatori, la Brno. Și țin minte că ne-am dus acolo, mai mulți români, ne-am amplasat cortulețele, motorhome-urile, rulote ce aveam noi acolo, în parcare la Brno, ne-am făcut camping acolo. Am zis gata suntem pregătiți, era prima oară când mergeam la circuit… Ne-am băgat la somn, ne-am trezit de dimineață, în jurul nostru erau numai TIR-uri… O nebunie totală, am realizat că suntem 50 de ani în urmă,” a povestit Andrei Enescu la „Podcast cu Prioritate”.

Cel mai întâlnit serviciu cerut de amatorii de tuning auto

Când vine vorba de tuning auto, mulți s-ar aștepta ca majoritatea modificărilor cerute de clienți să fie în ceea ce privește puterea motorului, însă realitatea este alta.

„Unul dintre principalele servicii pe care le oferim ar fi partea de protecție pe mașină, de folie PPF. Ți-ai luat o mașină nouă, sau ai o mașină scumpă, primul lucru pe care îl vei face este să pui o folie de protecție pe ea… După aceea ar fi partea de evacuări”, spune Andrei Enescu.

Dacă ești pasionat de mașini modificate, nu poți să ratezi următorul episod al podcast-ului nostru. Sâmbătă, 22 aprilie, la ora 19:00, te invităm să te alături unei discuții pasionante despre cele mai recente trenduri în tuningul auto și numai.

Podcast-ul integral poate fi văzut aici

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide