Polestar a prezentat primul său telefon mobil. A fost creat pentru integrarea cu mașinile sale electrice

Autor: Ionuț Vîlciu 22 apr. 2024 Știri auto

Compania Polestar a prezentat primul său smartphone, creat pentru o mai bună integrare cu mașinile sale electrice.

Mașinile noi includ din ce în ce mai multă tehnologie la bord, iar pentru a facilita o mai bună integrare cu aceasta, Polestar a prezentat primul său smartphone. Acesta este gândit pentru piața din China, iar producătorul spune că va facilita o integrare mult mai bună funcțiilor folosite de utilizator cu mașina.

Pentru a atinge acest țel, compania a creat Polestar Phone, un smartphone pe care clienții din China îl vor primi odată cu noua lor mașină Polestar.

Primul telefon al companiei folosește un design minimalist, cu un spate alb și un logo Polestar în mijlocul acestuia. Rama este metalică, iar piesa de rezistență a spatelui este modului cvadruplu de camere, dintre unul are o ramă finisată cu aur, un omagiu adus modelelor Polestar performante.

Polestar prezintă primul său telefon, disponibil doar în China

Din păcate, producătorul auto nu a dezvăluit încă specificațiile telefonului. Cu toate acestea, conform Tom’s Guide, ecranul pare să aibă un raport de aspect de 21:9, sugerând un afișaj probabil de 6,5 inch. Deși se numește Polestar Phone, producătorul auto a primit asistență de la compania chineză de tehnologie Meizu. Ambele entități se află sub patronajul celor de la Geely.

Atât telefonul, cât și sistemul de infotainment al lui Polestar 4 vor rula pe sistemul de operare FlyMe al companiei de tehnologie din China. În Europa sau America de Nord, mașina folosește un sistem de infotainment bazat pe Android Automotive.

În prezent, Polestar este în plină expansiune, cu toate că Volvo a declarat că nu se mai implica la fel de tare în proiectele Polestar. Suedezii au anunțat că vor scădea finanțările alocate companiei, în dorința de a-și micșora acțiunile pe care le au în Polestar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polestar


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide