Polestar lucrează la primul SUV al companiei. Cum va arăta viitorul model?

Autor: Elena Luchian 07 apr. 2020 Știri auto

Polestar lucrează la primul SUV al companiei. Viitorul model este anticipat de conceptul Polestar Precept, care trebuia să-și facă debutul luna trecută, la Salonul Auto de la Geneva. Evenimentul a fost anulat cu 48 de ore înainte de a-și deschide porțile, după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.

GALERIE FOTO

Polestar oferă acum detalii despre ceea ce va fi Polestar 3. Cel de-al treilea model va avea o caroserie de SUV și va fi inspirat de conceptul Precept, care are însă, silueta unui coupe cu patru uși.

“Sunt întrebat mereu care este viitorul companiei Polestar? Evident, nu dezvăluim încă modelele viitoare, dar Precept arată direcția în care mergem – designul, obiectivele noastre în ceea ce privește sustenabilitatea și digitalizarea pe care o vom implementa în următoarele noastre mașini”, explică Thomas Ingenlath, CEO-ul companiei.

“Precept arată viitorul, nu este doar un vis pretențios sau ceva preluat dintr-un film SF. Este realitatea”, adaugă Ingenlath.

Mașina asta nu poate fi oprită! Polestar 2 începe producția în China, în ciuda coronavirusului

Cu faruri LED înguste, Precept aduce o nouă abordare semnăturii luminoase deja familiare, folosite la modelele Polestar și Volvo, care poartă denumirea de “Ciocanul lui Thor”. Mașina are stopuri LED, care se întind până pe aripile spate și care sunt unite de o bandă luminoasă tot cu tehnologie LED. Precept prezintă așa-numitele “suicide doors”, cu mânare escamotabile și nu are montant central. Primul SUV de la Polestar va avea, în mod sigur, o gardă la sol mai mare decât conceptul Precept.

Interiorul urmează abordarea minimalistă a exteriorului. Se regăsesc la bord un sistem multimedia Android, implementat în premieră la Polestar 2, ecrane de mari dimensiuni și scaune ergonomice. Materialele utilizate de compania aflate sub umbrela Geely sunt realizate din materiale ecologice. De exemplu, materialul care îmbracă scaunele este confecționat integral din PET-uri reciclate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide