POLI AutoFEST 2023 are loc în perioada 19-21 mai. Este cel mai mare festival auto din România

Autor: Marius Vișan 17 mai 2023 Știri auto

Zeci de companii auto, peste 230 de automobile, demonstrații de drift, test-drive și workshop-uri dedicate unor teme de interes precum siguranța rutieră sau mașina viitorului vor avea loc la a doua ediție POLI AutoFEST care va avea loc în perioada 19-21 mai 2023.

Evenimentul este organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, prin Facultatea de Transporturi și tinde să se transforme în cel mai mare festival auto din România.

POLI AutoFEST reunește unele dintre cele mai interesante concepte din sectorul automobilistic, într-un cadru ce prezentă tot ce este mai nou în lumea automobilelor, produselor conexe, tehnologiilor utilizate în industria auto, concepte și tendințe.

Timp de 3 zile, lumea autovehiculelor istorice se va întâlni cu transportul viitorului, iar participanții vor avea șansa să călătorească prin fascinantul univers automobilistic.
Conferințe de specialitate, evenimente interactive, concursuri, workshop-uri tematice, demonstrații auto, expoziții și tehnologii, peste 200 de modele de automobile, toate se îmbină perfect la POLI AutoFEST.

Programul POLI AutoFEST 2023 (19-21 mai 2023)

Cei care vor să afle programul complet al evenimentului pot intra pe site-ul dedicat: Autofest.upb.ro.

Festivalul se adresează atât publicului larg, pasionaților de automobile, profesioniștilor din industrie, cât și elevilor și studenților, viitorii ingineri ai țării.

Prima ediție a POLI AutoFEST a reprezentat un real succes, reunind zeci de mărci auto, peste 100 de modele de automobile, sute de participanți și peste 25.000 de vizitatori din toată țara.

Intrarea este liberă!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autofest.upb.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide