Poliţia a mers dimineaţă în Colentina. Nesimţirea la volan, pedepsită aspru

Autor: Andrei Dumitrescu 14 oct. 2015 Știri auto
Poliţia a mers dimineaţă în Colentina. Nesimţirea la volan, pedepsită aspru

Peste 30 de permise de conducere au fost reţinute, miercuri, în aproximativ două ore, de poliţiştii bucureşteni, în urma unei acţiuni care s-a concentrat în Sectorul 2, în zona intersecţiei şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica, informeză Brigada de Poliţie Rutieră.

Când se montează CAUCIUCURILE DE IARNĂ. Cât sunt amenzile, cât te costă montajul şi alte informaţii utile – DOSAR COMPLET

 

Şoferiţă încătuşată în centrul Bucureştiului, după ce s-a certat cu poliţia – VIDEO

 

Potrivit sursei citate, acţiunea s-a derulat între orele 8.00 – 10.00, iar poliţiştii au sancţionat 66 de şoferi, dintre care 32 au rămas fără permise de conducere.

Opt dintre permise au fost reţinute pentru depăşirea coloanei oprite la semafor, iar restul pentru trecere la culoarea roşie a semaforului, depăşirea tramvaiului şi circulaţie pe contrasens.

Lada, frate! – GALERIE FOTO cu adversarul Daciei Logan

„Sancţiunile au avut valori cuprinse între 4 – 5 puncte amendă (105 lei punctul de amendă, n.r.) şi 3 puncte de penalizare pentru depăşirea coloanei de autovehicule oprite la semafor, 6 – 8 puncte amendă şi suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 60 de zile, pentru cei care au circulat pe sensul opus de mers şi 4 – 5 puncte amendă, precum şi suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30 de zile, pentru trecere la culoarea roşie a semaforului electric”, a anunţat Brigada Rutieră.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 49.950 de lei.

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo – GALERIE FOTO şi VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide