Poliția a oprit 45 de supercar-uri. Se bănuiește că participau la o cursă ilegală – VIDEO

Autor: ProMotor 25 feb. 2021 Știri auto

Nu mai puțin de 45 de supercar-uri au fost oprite de polițiști, în Hong Kong, în acest weekend.

Autoritățile au lansat operațiunea duminică dimineață. Polițiștii au oprit vehiculele la scurt timp după ce au fost văzute circulând pe autostradă.

Poliția a trebuit să închidă două benzi de circulație pentru a opri în siguranță fiecare mașină din cele 45. Presa locală menționează că locuitorii de lângă autostradă s-au plâns de zgomotul produs de aceste mașini.

„Se întâmpla de ceva timp, iar situația devine mai gravă mai ales după miezul nopții, în weekend sau de sărbători. Problema a fost ridicată și în ședințele consiliului raional”, a spus un oficial local.

Așa arată o coloană cu 45 de supercar-uri

Coloana de supercar-uri era formată din diferite modele Lamborghini, Porsche și Ferrari, dar a inclus și câteva exemplare Nissan GT-R, McLaren și un Mercedes-AMG GT S. Printre mașinile oprite se numără și un Lamborghini Murcielago SV, un Aventador SV verde Ithaca și două Aventador SVJ.

Presa locală relatează că unul dintre exemplarele Nissan GT-R a fost luat pe platformă pentru că exista suspiciuni că a fost modificat ilegal.

Rapoartele adresate poliției din Hong Kong cu privire la cursele ilegale de stradă au crescut cu 40%, la 139 de sesizări, în primele 11 luni ale anului 2020, comparativ cu cele 99 de rapoarte făcute pe tot parcursul anului 2019. Poliția a emis, de asemenea, cu 3% mai multe amenzi pentru încălcări ale vitezei legale în lunile ianuarie – noiembrie 2020, decât în ​​anul 2019.

Un reprezentant al poliției a spus că va continua să desfășoare acțiuni stricte împotriva șoferilor care nu respectă siguranța rutieră.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide