Poliția de Frontieră a depistat un BMW furat chiar în momentul în care era scos din țară

Autor: Ionuț Vîlciu acum o lună Știri auto

Poliția de Frontieră a depistat un șofer care a vrut să iasă din țară cu un BMW furat. Mașina era dată în urmărire de autoritățile din Germania.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca BMW X6, estimat la valoarea de aproximativ 150.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 17.10.2022, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, o persoană, cetăţean român de sex feminin, din județul Caraș Severin, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, chiar în aceeași zi (17.10.2022).

Şoferul a declarat faptul că autoturismul a fost împrumutat de la un coleg de serviciu din Germania, neavând cunoștință că este semnalat furat sau căutat de autorităţi.

Drept urmare, autovehiculul în valoare de aproximativ 30.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontieră


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide