Patinaj artistic cu BMW X6 – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Când vine vorba de întâmplări din trafic, Rusia este țara tuturor posibilităților. Conducerea pe drumurile acoperite de zăpadă și gheață nu este ușoară, iar acest videoclip ne demonstrează cât de ușor o mașină poate pierde aderența, chiar dacă acea mașină este un SUV în toată regula.

Clipul a fost filmat în Rusia la începutul acestei luni și începe prin a arăta o mașină care urcă pe o porțiune abruptă de drum, când un BMW X6 negru apare din vârful dealului, venind în direcția opusă.

Aderența, un cuvânt înșelător pe timp de iarnă, chiar și pentru un SUV BMW X6

Pe măsură ce mașina din care se filmează se îndreaptă spre BMW, devine clar că șoferul din X6 a pierdut complet controlul SUV-ului german. După ce apasă frâna, mașina începe să alunece în lateral.

Dornic să evite un impact cu BMW-ul scăpat de sub control, ”cameramanul” și-a pus rapid vehiculul în marșarier și a reușit să evite lovirea. Nu este clar ce vehicul conducea, dar, probabil, era obișnuit să conducă în astfel de condiții.

Dacă conduceți pe drumuri înghețate sau pe drumuri acoperite de zăpadă, este important să vă luați timp și să mergeți mai încet, chiar dacă vehiculul are tracțiune integrală și lanțuri de zăpadă pe anvelope.

Anvelope de iarnă sunt foarte importante, mai ales pentru roțile motoare. Dacă doar roțile față sunt echipate cu pneuri de iarnă, iar cele din spate cu unele de vară, se pot produce derapaje în foarte multe situații, mai ales în viraje sau la fânări bruște.

”Folclorul auto” mai spune că e bine să dezumfli puțin cauciucurile iarna, totuși NU vă sfătuim să faceți asta. Sigurața dumneavoastră este în joc. Prin dezumflarea anvelopelor, mașinile câștigă tracțiune, dar acest lucru se întâmplă numai în condiții optime de conducere, atunci când drumurile nu sunt acoperite cu zăpadă.

VIDEO

Tags:

Sursa foto: ViralHog / YouTube


Comentarii
Inchide