Poliția din Londra în alertă din cauza unui român cu motocicleta. L-a urmărit cu elicopterul. VIDEO

Autor: David Andrei 26 nov. 2020 Știri auto

Un român cu o motocicletă a pus în alertă poliția din Londra. Tânărul a fost urmărit de oamenii legii cu elicopterul, după ce a refuzat să oprească la semnalele unui agent de circulație.

GALERIE FOTO

Un tânăr român vitezoman a pus în alertă poliția britanică la Londra. Acesta a refuzat să tragă pe dreapta la semnalele unui agent. Omul legii a vrut să-l legitimeze pe tânărul care depășise viteza legală, dar tânărul și-a continuat goana. A accelerat până la o viteză de 290 km/h. Astfel, le-a fost imposibil echipajelor de la sol să țină pasul cu vitezomanul. Așa că au apelat la forțele aeriene și au trimis în urmărirea lui un elicopter care să-i identifice poziția cu precizie.

Imaginile surprinse din elicopter îl arată pe tânărul român cum se deplasează cu viteză pe sens interzis, trece pe culoarea roșie a semaforului și cum gonește pe trotuare pentru a scăpa de poliție.

Românul a fost prins în cele din urmă într-o benzinărie. Motocicleta lui rămăsese fără combustibil, așa că acesta a fost nevoit să se oprească pentru a alimenta.

Autoritățile londoneze au dat publicității identitatea românului vitezoman. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani pe nume Marian Drăgoi. Polițiștii au descoperit că motocicleta sa avea numere de înmatriculare false. Românul a fost reținut.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=8K891h9c3NY&feature=emb_logo

Operațiune anti-tero din cauza unui român la Londra

Un alt român a pus poliția britanică pe jar în luna februarie a acestui an. Autoritățile au recurs la protocolul anti-terorist după ce un șofer român și-a lăsat mașina pe un trotuar din East Croydon, zonă aflată în sudul Londrei. Trecătorii apelaseră numărul de urgență raportând prezența unui autoturism suspect. Mașina avea numere de Mehedinți.

Poliția a evacuat rapid zona și a apelat la ajutorul unei echipe de geniști pentru a dezamorsa o posibilă bombă. Aceștia au folosit un robot pentru detonări controlate după ce au văzut la bord o cutie. Șoferul român le-a povestit polițiștilor că își lăsase mașina acolo pentru că făcuse pană și le-a imputat polițiștilor pagubele produse în urma exploziei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide