Un polițist aflat în timpul liber a fost implicat într-un accident de motocicletă – VIDEO

Autor: ProMotor 26 feb. 2021 Știri auto

Un polițist aflat în timpul liber a murit, joi seară, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism.

S-a întâmplat pe bulevardul Libertății din București, chiar în fața Palatului Parlamentului. Motociclistului i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Brigada Rutiera anunță că a fost sesizată, puțin înainte de ora 19.00, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Libertății, informează site-ul Adevărul.ro.

„Conducătorul unui autovehicul care circula pe Dd. Libertății dinspre Dd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, arată un comunicat al Poliției.

În prezent, se face cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Șoferul implicat în accident nu consumase alcool

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Traficul în zona producerii accidentului este restricționat pe durata cercetărilor.

Tânărul în vârstă de 30 de ani era agent şef-adjunct de Poliţie în cadrul Brigăzii Rutiere. Ionuț Negrilă se afla în timpul liber, cu motocicleta personală, în momentul în care a intrat în coliziune cu un autovehicul.

Intersecția este supravegheată video, iar în scurtă vreme imaginile vor fi analizate de autorități și se va stabili exact ce s-a întâmplat și cine a fost vinovat de producerea acestui accident grav din care a rezultat moartea unui polițist.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română



Comentarii
Inchide