Încă o maşină de poliţie a fost implicată într-un accident rutier. Un polițist a ajuns la spital

Autor: ProMotor 09 feb. 2021 Știri auto
Încă o maşină de poliţie a fost implicată într-un accident rutier. Un polițist a ajuns la spital

Un nou accidentul rutier care implică o mașină de Poliție s-a produs în noaptea de 8-9 februarie, în Constanța. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție susțin că autospeciala se afla în misiune.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 00.00, pe bulevardul Soveja din municipiul Constanța.

”Din primele informaţii, impactul s-a produs între o autospecială de poliţie, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpuşneanu”, transmit reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului din dreapta, precum și a unui pasager din autoturism.

”La fața locului au fost alocate două echipaje de prim-ajutor, un SMURD B din cadrul Detașamentului Palas și un SMURD B din cadrul Detașamentului Fripis. La locul accidentului, salvatorii au găsit două victime, care au fost evaluate, apoi au fost transportate la spital, conștiente, cooperante”, transmit cei de la ISU Dobrogea.

Un accident asemănător a avut loc în București

Un accident rutier în care au fost implicate o mașină de poliție și un autobuz STB a avut loc duminică seară, 7 februarie, în București. Accidentul a avut loc pe str. Fizicienilor în jurul orei 20:20.

„Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 48 ani care se deplasa pe Str. Fizicienilor având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr 42, a intrat în coliziune cu un autobuz STB condus de un bărbat în vârstă de 52 ani. În urmă evenimentului, 2 polițiști primesc îngrijiri medicale (conducătorul auto și un pasager în vârstă de 21 de ani), urmând a se stabili dacă vor fi transportați la spital. Traficul este restricționat pe Str. Fizicienilor pe ambele sensuri”, a transmis Poliția Rutieră.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide