Un polițist băut a intrat cu propriul BMW într-un stâlp

Autor: Promotor 06 sept. 2020 Știri auto

Un polițist băut a intrat cu propriul BMW într-un stâlp aflat pe marginea drumului. Un alt polițist în civil l-a luat de la locul accidentului.

GALERIE FOTO

Omul legii, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pierdut controlul mașinii personale, un BMW Seria 3, înmatriculat în județul Cluj, și a lovit în plin un  stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului, informează PresaSM. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că bărbatul în vârstă de 30 de ani avea o alcoolemie de 0,14 mg/l, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției din Satu Mare.

Acesta este angajat al postului de poliție din comuna Socond, Satu Mare. Incidentul a avut loc într-o intersecție din apropierea Primăriei din orașul Ardud.

Martorii susțin că la locul accidentului a ajuns un alt polițist, aflat în timpul liber, amic al celui care produsese accidentul. Șoferul de BMW a urcat în mașina albastră a acestuia, un Volkswagen, și a dispărut de la locul accidentului.

Autoturismul, un BMW Seria 3, s-a ales cu partea frontală distrusă în impactul cu stâlpul. În imagini se poate observa că airbag-urile au fost declanșate. Cel mai probabil, sedanul premium va fi declarant daună totală.

Câteva ore mai târziu, un pick-up a tractat mașina avariată.

Și alți polițiști implicați în accidente în ultima săptămână

Oamenii legii au fost predispuși la incidente în trafic în ultima săptămână. Un agent de la Poliția Locală a lovit violent un stâlp aflat pe marginea drumului lângă București. Mașina a fost distrusă, dar el a scăpat ieftin. S-a ales cu o coastă fisurată, deși filmările realizate de alți participanți la trafic redau imagini care i-ar fi putut face să se gândească la o tragedie.

Un alt polițist, aflat la volanul unui Volkswagen Polo, a suferit un accident în zona Podului Ciurel din sectorul 6. Și acesta a scăpat cu răni minore, dar mașina a fost grav avariată.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide