Ce a făcut un polițist din București în timpul liber? Mulți șoferi îi sunt recunoscători acum

Autor: Promotor 16 apr. 2021 Știri auto

Un polițist din București a devenit erou fără să vrea. Ce a făcut tânărul în timpul liber? Mulți șoferi îi sunt recunoscători acum.

GALERIE FOTO

Un agent din cadrul Secției 15 Poliție din București nu a ținut cont că are o zi liberă. A văzut un bărbat care încerca portierele mai multor autoturisme parcate și a acționat. Ionuț Cioclei a continuat să-l urmărească pe tânărul suspect. La un moment dat, acesta a reușit să deschidă o mașină și să sustragă mai multe bunuri.

Polițistul a intervenit rapid și l-a imobilizat pe bărbat. Apoi și-a sunat colegii din teren și le-a cerut ajutorul. Tânărul hoț de mașini a fost încătușat. Bunurile sustrase de el din autoturisme au fost găsite asupra sa, în urma unui control corporal. Bărbatul a fost reținut. Pe numele său s-a deschis un dosar penal.

Mulți șoferi îi sunt recunoscători acum lui Ionuț Cioclei. În timpul liber, polițistul a avut grijă ca mașinile lor să nu fie sparte. Povestea polițistului a apărut pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Polițist din București, devenit erou. Nu este singurul care a acționat în timpul liber

Polițistul din București Ionuț Cioclei nu este singurul polițist care a acționat în timpul liber pentru a prinde un hoț. În urmă cu doi ani, în județul Vaslui, agentul șef adjunct de poliție Alexandru Mălăncuș a prins în flagrant un infractor, în ciuda faptului că acesta avea o zi liberă.

După o urmărire pe o distanță de aproximativ de 500 de metri, Alexandru a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze pe răufăcător, folosind cureaua propriilor pantaloni. Ulterior, l-a condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție din Vaslui pentru cercetări.

La scurt timp însă, tânărul polițist a fost obligat de instanță să-i plătească daune în valoare de 1.000 de lei. Hoțul prins în flagrant l-a acuzat pe Alexandru Mălăncuș că i-a lezat dreptul la imagine.

În timpul serviciului sau în timpul liber? Ce mai contează? Atunci când vezi că ceva-i în neregulă, acționezi.

După…

Posted by Direcția Generală de Poliție a Municipiului București on Wednesday, 14 April 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide