Polițist lovit și târât de o mașină în București. Șoferul a reușit să fugă

Autor: ProMotor 26 mai 2020 Știri auto

Un polițist a fost lovit și târât de o mașină azi-noapte în zona Pipera. Șoferul pătrunsese într-o intersecție din Pipera ignorând culoarea roșie a semaforului. Polițistul i-a făcut semn să tragă pe dreapta pentru a-l sancționa.

GALERIE FOTO

Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițistului. Agentul a fost acroșat și târât câțiva metri. În cele din urmă, șoferul a reușit să fugă de la locul accidentului. Un alt conducător auto, martor la incidental care a vut loc într-o intersecție din zona Pipera, a încercat inutil să-l oprească, informează Digi24.

Agentul de la Poliția Locală București povestește cum s-a desfășurat incidentul în care a fost rănit. “Am văzut cum șoferul unei dubițe intră în intersecție pe culoarea roșie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri.”

Ce s-a întâmplat cu șoferul lovit de mașină?

Polițistul a primit îngriiri medicale la fața locului și a fost transportat la Spitalul Elias din sectorul 1 al Capitalei. Acesta a suferit răni minore și se află în afara oricărui pericol.

Specialiști din cadrul Poliției Naționale l-au identificat deja pe șoferul dubiței care l-a accidentat pe polițist și au deschis, pe numele acestuia, un dosar penal pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Pipera, zonă periculoasă pentru polițiști?

O agentă la Poliția Rutieră a fost rănită în iarna acestui an într-un incident care a avut loc pe Șoseaua Pipera. Aceasta se afla într-o autospecială de poliție care a încercat să-i blocheze calea.

Oamenii legii au încercat atunci să blocheze un Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe. Ulterior, oamenii legii au dat publicității informația conform căreia, la volanul Mercedes-ului de performanță se afla un consul onorific al Serbiei, Azzato David. Acesta consumase alcool înainte de a urca la volan.

Politiștii l-au încătușat pe șoferul în vârstă de 42 de ani și au deschis un dosar penal pe numele său.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide